Priser

DEN PERSONLIGE LOCATION

Et bryllup har tit flere locations; kirken, rådhuset, stranden, haven, godset, stuen, teltet, slottet, restauranten osv. Og hver location er nøje valgt ud fra et ønske om, at brudeparrets store dag foregår netop der, hvor de store følelser har det bedst.

Som bryllupsfotograf sørger jeg for, at netop jeres location spiller en rolle på billederne. Årstiden får lov til at manifestere sig sammen med den scene, I nu har valgt med grøn natur, brosten eller sand.

DE VIGTIGE DETALJER

Der er mange vigtige detaljer ved et bryllup, og dem elsker jeg at spotte. De nye, polerede ringe, blomsterne, de håndskrevne bordkort, det håndbroderede slør og det helt særlige blik. Detaljebillederne kan være lige så skønne at kigge på, når dagen er gået, og derfor prøver jeg altid at fange de vigtigste. Har I selv nogle særlige detaljer, som I gerne vil have fotograferet, så nævn det gerne.

DAGEN, AFTENEN OG NATTEN

Både bryllupper og budgetter er forskellige. Som bryllupsfotograf vil jeg meget gerne følge jer to the moon and back – altså fotografere både vielsen, reception og festen, men alle brudepar har forskellige behov. Jeg har sammensat fire forskellige pakker, som I finder herunder.

Vælger I, at jeg skal følge jer og jeres gæster til efter brudevalsen er danset, så er det min erfaring, at aftenens motiver gør sig bedst i sort/hvid. Lyset er tit svagt, og derfor kan jeg med de sort/hvide billeder levere et mere harmonisk og stadig smukt resultat.

PRISER

Jeg har sammensat fire pakker med ønsket om at imødekomme ethvert brudepars behov. Skulle I have ønsker, der ikke matcher en af pakkerne, så kontakt mig endelig og få en skræddersyet løsning. Jeg har base i København men fotograferer gerne i hele landet. Vær opmærksomme på, at der vil blive pålagt et ekstra beløb, hvis location ligger uden for Storkøbenhavn.

Jeg vil være klar ved kirken ved gommens ankomst, hvor jeg laver stemningsfulde billeder af gommen og gæsterne, der venter i kirken. Jeg kontakter altid præsten eller kirketjeneren og forhører mig omkring fotografering i kirken. Jeg er meget diskret i kirken og sørger for fotografering under vielsen, hvis det er tilladt.

Der er altid fokus på stemningsbilleder ved vielsen/lykønskningen, og jeg laver nogle bryllupsportrætter af Jer i kirken, inden der laves bryllupsbilleder på locationen. Inden selve dagen, aftales location til portrætter, tidsplan i forhold til hvor lang tid der er til rådighed til fotografering, og vi snakker omkring særlige ønsker.

Alt efter hvilken pakke i vælger, vil i modtage mellem 200-700 billederne fra dagen som jeg giver et look i enten sort/hvid eller farve. Herudover  vil kun et udvalg af billederne blive ekstra redigeret. I vil derudover modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

 

PAKKE 1


Kirken/Rådhuset – portrætter

8.000 kr.

Ankomst til kirke, Vielse, Lykønskninger foran kirken og bryllupsbilleder.

Her kan I vælge 10 billeder til ekstra billedbehandling.

I vil modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

 

 

PAKKE 2


Kirken/Rådhuset – portrætter – reception
9.000 kr.

Ankomst til kirke, Vielse, Lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, reception og kage.

Kirken og stemningsbilleder indtil kl 17. Her kan i vælge 10 billeder til ekstra billedbehandling. Billederne fra receptionen vil ofte være i sort/hvid hvis det foregår indendørs, da det er kønnest og giver en skøn stemning.

I vil modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

 

PAKKE 3


Kirken/Rådhuset – portrætter – reception – aften til og med brudevalsen
17.000 kr.

Ankomst til Kirke, Vielse, Lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, reception, kage, gruppeportrætter, middag og brudevals.

Der fotograferes fra kirken og til og med brudevalsen. Her kan I vælge 15 billeder til ekstra billedbehandling. Billederne fra receptionen (indendørs) og festen om aftenen vil ofte være i sort/hvid, da det er kønnest og giver en skøn stemning.

I vil modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

 

TILVALG


Forberedelse før vielse

Her fotograferes forberedelse inden vielsen. Ankomst 2 timer før vielse.

4.000 kr.

 

TILLÆG


Vielse før kl 13 

Er vielsen før kl 13 tillægges der er timepris på 500 kr.

 


Aflevering

Jeg vil typisk fotografere minimum 300 billeder (afhænger af hvilken pakke I vælger), hvorfra I kan udvælge billeder. Når I har valgt jeres favoritter, og jeg har billedbehandlet disse, vil I modtage alle billederne fra dagen digitalt. Dog sorterer jeg enkelte fra, da de kan være for mørke, eller folk eksempelvis har lukkede øjne. Herefter kan I sende billederne til tryk. Jeg anbefaler firmaet Vester Kopi – Art Print og Montage som laver smukke prints. Alle billederne afleveres i højt opl. jpg 300 dpi. Ønskes yderligere redigerede billeder, koster det 300 kr pr. stk.

Webgalleri: I vil desuden modtage et link med et webgalleri hvor jeg har lavet et udvalg fra dagen som i kan vise jeres familie og venner.