Feedback

“Vi var rigtig glade for at have Gyrithe som fotograf til vores bryllup. Hun er et meget imødekommende og afslappet menneske og forstod præcis, hvilken stemning vi ønskede, vores bryllupsbilleder skulle have. Gyrithe var desuden god til at tage initiativ til bestemte billeder, være kreativ og på samme tid være en ‘flue på væggen’ til vores fest. Vores kommunikation både før og efter brylluppet har fungeret gnidningsfrit, og vi er meget glade for vores smukke samling af bryllupsbilleder, som tager os tilbage til vores helt specielle dag.”

Katrine & Michael

Jubbiiii! Hvor er det nice! We love it! Tak for dig og din energi og skæve vinkler. Billederne er fab og vil sende mine varmeste anbefalinger til dig når mulighederne byder.

Catharina & Mikkel

“Vi havde fornøjelsen af at have Gyrithe til at følge os gennem hele vores bryllupsdag, hvilket har resulteret i en masse fantastiske billeder. Under vielsen, middagen og festen lagde vi stort set ikke mærke til at Gyrithe fotograferede. Gyrithe bevægede sig ubemærket rundt og fangede naturligt festlige, glade og stemningsfyldte billeder. Efter vielsen havde vi et photoshoot på et par forskellige smukke lokationer i indre by. Gyrithe fik med sin behagelige personlighed, skabt en rar og tryg stemning, der gjorde det nemt og overraskende naturligt at få taget de mange billeder, i forskellige omgivelser og med forskellige udtryk. Gyrithe er uden tvivl en dygtig fotograf, og det afgørende for at fotograferingen blev en succes, er efter vores mening Gyrithes skønne og positive væsen.”

Merle & Steffen

Tusind tak for de flotte billeder! Hvor har du bare fanget mange smukke øjeblikke. Og tak for dig. Du formåede at være med til at skabe en dejlig stemning på dagen. Og du fangede virkelig mange skønne øjeblikke.

Sofie & Nicolas