Priser

Jeg fotograferer hele dagen, fra kirken til brudevalsen, og fanger de bedste og mest specielle øjeblikke. Jeg lærer både brudeparret, venner og familie at kende, og dermed kan jeg fortælle historien om den vigtige dag. Skulle i have specifikke ønsker, så kontakt mig endelig og få en skræddersyet løsning. Jeg har base i København men fotograferer gerne i hele landet. Vær dog opmærksomme på, at der vil blive pålagt et ekstra beløb, hvis location ligger uden for Storkøbenhavn.

Fotografering

Ankomst til kirke, vielse, lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, reception, kage.

11.500 kr.

I modtager minimum 300 billeder. Her kan I vælge 10 billeder til ekstra billedbehandling. Billederne fra receptionen (indendørs) og festen om aftenen vil ofte være i sort/hvid, da det er kønnest og giver en skøn stemning.

Fotografering

Ankomst til kirke, vielse, lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, reception, kage, gruppeportrætter, middag og brudevals.

16.500 kr.

Der fotograferes fra kirken og til og med brudevalsen. I modtager minimum 400 billeder. Her kan I vælge 10 billeder til ekstra billedbehandling. Billederne fra receptionen (indendørs) og festen om aftenen vil ofte være i sort/hvid, da det er kønnest og giver en skøn stemning.

I vil modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

TILVALG: Forberedelse inden vielse.  Ankomst 2 timer før vielse. 4.000 kr. // TILLÆG: Er vielsen før kl 13 tillægges der en timepris på 500 kr.

DAGEN, AFTENEN OG NATTEN

Både bryllupper og budgetter er forskellige. Som bryllupsfotograf vil jeg meget gerne følge jer to the moon and back – altså fotografere både vielsen, reception og festen, men alle brudepar har forskellige behov og derfor har jeg sammensat forskellige pakker, som vist herover. Vælger I, at jeg skal følge jer og jeres gæster til efter brudevalsen er danset, så er det min erfaring, at aftenens motiver gør sig bedst i sort/hvid. Lyset er tit svagt, og derfor kan jeg med de sort/hvide billeder levere et mere harmonisk og stadig smukt resultat.

AFLEVERING

Jeg vil typisk fotografere minimum 300 billeder, hvorfra I kan udvælge billeder. Når I har valgt jeres favoritter, og jeg har billedbehandlet disse, vil I modtage alle billederne fra dagen digitalt. Dog sorterer jeg enkelte fra, da de kan være for mørke, eller folk eksempelvis har lukkede øjne. Herefter kan I sende billederne til tryk. Alle billederne afleveres i højt opl. jpg 300 dpi. Ønskes yderligere redigerede billeder, koster det 300 kr pr. stk. I vil også modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.

Jeg vil være klar ved kirken ved gommens ankomst, hvor jeg laver stemningsfulde billeder af gommen og gæsterne, der venter i kirken. Jeg kontakter altid præsten eller kirketjeneren og forhører mig omkring fotografering i kirken. Jeg er meget diskret i kirken og sørger for fotografering under vielsen, hvis det er tilladt.

Der er altid fokus på stemningsbilleder ved vielsen/lykønskningen, og der laves bryllupsbilleder på locationen. Inden selve dagen, aftales location til portrætter, tidsplan i forhold til hvor lang tid der er til rådighed til fotografering, og vi snakker omkring særlige ønsker.

I vil modtage ca 300-450 billederne fra dagen som jeg giver et look i enten sort/hvid eller farve. Herudover  vil kun et udvalg af billederne blive ekstra redigeret. I vil derudover modtage et udvalg af billeder som et webgalleri og video med billeder som i kan dele med jeres gæster. Dette link vil i kunne se i 1 måned.