Priser

Har i specifikke ønsker, så kontakt mig endelig og få en skræddersyet løsning. Jeg har base i København men fotograferer gerne i hele landet.

Ankomst til kirke, vielse, lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, gruppebilleder med venner og familie, reception og kage.

12.000 kr

Ankomst til kirke, vielse, lykønskninger foran kirken, bryllupsbilleder, gruppebilleder med venner og familie, reception, kage, middag, fest og brudevals.

15.000 kr

DAGEN, AFTENEN OG NATTEN

Både bryllupper og budgetter er forskellige. Som bryllupsfotograf vil jeg meget gerne følge jer to the moon and back – altså fotografere både vielsen, reception og festen, men alle brudepar har forskellige behov og derfor har jeg sammensat forskellige pakker, som vist herover. Vælger I, at jeg skal følge jer og jeres gæster til efter brudevalsen er danset, så er det min erfaring, at aftenens motiver gør sig bedst i sort/hvid. Lyset er tit svagt, og derfor kan jeg med de sort/hvide billeder levere et mere harmonisk og stadig smukt resultat.

Jeg vil være klar ved kirken ved gommens ankomst, hvor jeg laver stemningsfulde billeder af gommen og gæsterne, der venter i kirken. Jeg kontakter altid præsten eller kirketjeneren og forhører mig omkring fotografering i kirken. Jeg er meget diskret i kirken og sørger for fotografering under vielsen, hvis det er tilladt.

Der er altid fokus på stemningsbilleder ved vielsen/lykønskningen, og der laves bryllupsbilleder på locationen. Inden selve dagen, aftales location til portrætter, tidsplan i forhold til hvor lang tid der er til rådighed til fotografering, og vi snakker omkring særlige ønsker.