Galleri

Brudepar og bryllupper er forskellige. Herunder kan I klikke ind og se nogle eksempler på mine bryllupsfortællinger.

METTE & FREDERIK / Kastellet

JOJO & DAVID / Nationalmuseet

KATRINE & MICHAEL / Herthadalen

CHICHI & SUNE / Coventry

Der er mange vigtige detaljer ved et bryllup, og dem elsker jeg at spotte. De nye, polerede ringe, blomsterne, de håndskrevne bordkort, det håndbroderede slør og det helt særlige blik. Detaljebillederne kan være lige så skønne at kigge på, når dagen er gået, og derfor prøver jeg altid at fange de vigtigste. Har I selv nogle særlige detaljer, som I gerne vil have fotograferet, så nævn det gerne.

Et bryllup har tit flere locations; kirken, rådhuset, stranden, haven, godset, stuen, teltet, slottet, restauranten osv. Og hver location er nøje valgt ud fra et ønske om, at brudeparrets store dag foregår netop der, hvor de store følelser har det bedst. Som bryllupsfotograf sørger jeg for, at netop jeres location spiller en rolle på billederne. Årstiden får lov til at manifestere sig sammen med den scene, I nu har valgt med grøn natur, brosten eller sand.

Jeg kan godt lide at fange det helt private i et billede, og derfor er det meget vigtigt for mig, at jeg har god kemi med brudeparret. Bryllupsfotografering er intimt og kræver både situations-fornemmelse og sans for at finde netop de øjeblikke, der må og skal indfanges i billeder. Dagen kommer aldrig igen, så billederne skal være de helt rigtige og stemningsfulde minder.